Mihaela-Tatu
Indiferent de dezvoltarea tehnologiei in domeniul comunicarii, vorbirea va ramane cel mai important mijloc de comunicare!
Mihaela-Tatu
contact
quote
Esti ceea ce alegi tu sa fii.
Nu exista varsta pentru un nou inceput!
new

Un SMS la 8843

si trimite un copil atipic la scoala

Cu tot ceea ce inseamna CONIL, am facut cunostinta acum 2 ani, cand invitata fiind sa inmanez niste premii in cadrul unui eveniment artistic si caritabil totodata, am intrat in lumea uluitoare si dramatica a copiilor autisti, cu sindrom Down, ADHD sau retard mediu. Am vizitat gradinita Conil si tot ceea ce se straduiesc acei oameni cu suflete... altfel, sa faca. Pentru a lucra acolo este nevoie de vocatie si sa faci din compasiune, o a doua ta fiinta.

Acum Adela Hanafi alaturi de Asociatia Conil, vor sa infiinteze o scoala gimnaziala incluziva, deschisa copiilor atipici. Stam acasa si ne bucuram de copiii nostri sanatosi si apti de invatatura. Suntem norocosi. Haideti totusi sa fim si umani!!!! Este nevoie de tot ajutorul nostru. De toata empatia noastra. Trimiteti un SMS la 8843. Atat! Conteaza. Pic cu pic se face plinul. Si vom avea impacarea sufleteasca a contributiei pe care ne-o aducem discret, dar cu greutate, la acest proiect necesar si neaparat! Haideti sa aratam ca ne pasa de semenii nostri nu doar in vorbe.

Arata ca iti pasa!

conil_sms
Mihaela Tatu - Pagina oficiala: noutati, evenimente, cursuri uef29Mihaela Tatu - Pagina oficiala: noutati, evenimente, cursuri mrr30

Iata cum au trecut 2 ani de cand am primit extraordinarele genti de la Bric's. Au facut mii de kilometri cu toate mijloacele de transport posibile si sunt la fel de aratoase si solide. Multumesc din toata inima Mihai de la valigeria.ro!

Mihaela-Tatu-portret
closebutton
closebutton
Mihaela-Tatu-portret
closebutton
closebutton
zcu26
closebutton
closebutton
Interviuri
Noutati
Contul meu
Contact