Mihaela-Tatu
Indiferent de dezvoltarea tehnologiei in domeniul comunicarii, vorbirea va ramane cel mai important mijloc de comunicare!
Testimoniale Mihaela Tatu gga7
contact
quote
Esti ceea ce alegi tu sa fii.
Nu exista varsta pentru un nou inceput!

Testimonial

Marilena Ion
Asociatia Educ - educatie pentru comunitate www.educromania.org

Nimic nu i se pare imposibil. Asta nu inseamna ca ii iese absolut tot ce isi propune (desi...), ci pur si simplu faptul ca in orice, pleaca de la ideea ca trebuie sa incerce.

Are capacitatea rar intalnita de a vedea in acelasi timp ansamblul dar si fiecare etapa in parte. Avantajul: porneste de la "e posibil", ceea ce e un start grozav. Jumatate din problema e pe jumatate rezolvata , fara sa uite insa ca, pentru fiecare scop, ai de facut niste pasi. Ceea ce rezolva partea practica a problemei. E idealista pana la cer si practica pana la nori – o combinatie destul de rara.

Stie sa-si foloseasca atuurile, ii place sa lase urme pe acolo pe unde trece, dar este egala cu sine – nu am simtit niciodata ca se gandeste macar sa-si doreasca sa fie altcineva, sau sa para altceva decat este. E curioasa, ambitioasa, vrea mai mult de la ea, iar parcursul ei profesional este o dovada in acest sens. S-a reinventat de cel putin doua ori pana acum. Cea de-a doua reinventare, trecerea de la popularitatea omului de televiziune la specialistul in dezvoltare personala si discurs motivational e una destul de complicata, neobisnuita aproape – in general, cei care au trait iubirea publicului, foarte greu se pot lipsi de acest lucru. Totodata acumularea de cunostinte in domeniul retoricii si publikspeaking-ului. Este trainer pe Arta si Tehnica Livrarii Discursului.

Dar Mihaela nu e un om obisnuit si nu ascunde deloc asta. Crede in prietenie. Este un prieten fabulos: are resurse, are mereu disponibilitate, e atenta la nevoile celuilalt, stie sa faca viata frumoasa. Cere mult de la sine, putin de la ceilalti. Ii place sa daruiasca de toate, tuturor. De altfel, are si ce darui: imprastie generozitate, incredere, dorinta de a te depasi, de a sti mai mult, de a te educa, de a asculta, de a intelege mai mult si mai bine.

Crede in puterea dragostei dincolo de timp, spatiu, viata, moarte. Crede in lectii traite, invatate, asumate. Nu face diferenta intre oameni, femei, barbati, mai tineri, mai varstnici, dar iubeste enorm femeile si crede ca acestea au puteri nebanuite, uriase. Si ca de ele depinde sa-si descopere aceste puteri, sa le puna sa lucreze in folosul lor, al familiilor si al comunitatilor lor, indiferent ca vorbim despre manageri, politicieni, angajati, avocati, profesionisti in media.

Testimoniale Mihaela Tatu zon25Testimoniale Mihaela Tatu lvq26

Iata cum au trecut 2 ani de cand am primit extraordinarele genti de la Bric's. Au facut mii de kilometri cu toate mijloacele de transport posibile si sunt la fel de aratoase si solide. Multumesc din toata inima Mihai de la valigeria.ro!

Mihaela-Tatu-portret
closebutton
closebutton
Despre mine
Interviuri
Noutati
Contul meu
Contact