mihaelatatu.com

25 de ani de pasiune in moda

Gala ELLIS | Athenee Palace Hilton | Luni 12 Iunie 2017

Am onoarea sa fiu gazda si moderatorul Spectacolului Aniversar - 25 ani ELLIS. La spectacol vor participa aprozimativ 300 de invitati, personalitati ale vietii culturale, artistice, sportive, politice, importanti oameni de afaceri, designeri - marea majoritate colaboratori ai brand-ului ELLIS, reprezentanti ai mass-media centrala, vedete si realizatori TV etc.

Din cuprins

dot
Film inspirational Ellis 25 - Realizator Tedy Necula
dot
Retrospectiva stilului Ellis in imagini si defilare
dot
Speach-uri, muzica, manechine celebre care au prezentat colectiile Ellis
dot
Prezentarea colectiei aniversare Ellis by Eli Laslean
dot
Lansare album aniversar: Ellis 25 de ani de pasiune in moda
dot
Expozitie aniversara Ellis 25:
- Modele reprezentative din colectiile Ellis
- Tinutele Primei Doamne, Carmen Iohannis, purtate la intalnirile oficiale

logo_ellis
cover_eveniment

Eli Laslean

"Succesul e cea mai buna revansa!" - Emanuel Ungaro

Povestea ELLIS este povestea de succes a lui Eli Laslean, a uneia dintre femeile antreprenoare din Romania.

Acum 25 de ani, in fata unei masini de cusut, o tanara economista visa cu ochii deschisi la lumea fascinanta a modei... Si asa s-au nascut primele hainute pentru copii si o marca pe nume ELLIS care pornea timid la drum.

Au urmat ani de cautari, de eforturi si bucurii, de mari emotii si mari dezamagiri, de succese si obstacole, dar ea nu s-a oprit... An de an marca ELLIS si-a croit drumul cu delicatete si cu hotarare prin hatisurile unei societati in formare.

eli_laslean_portret
"Am intalnit de-a lungul carierei oameni minunati cu care am lucrat si am colaborat foarte bine, dar si persoane controversate, i-am pastrat in jurul meu pe cei dintai. Am cautat mereu lumina si am fugit de intuneric... Am organizat zeci de prezentari de moda, am lucrat cu oameni de o aleasa calitate, cu persoane deosebite care m-au facut sa ma simt mai bogata sufleteste. Am avut sansa sa-mi poarte creatiile femei celebre precum Nadia Comaneci, Simona Amanar, Maria Olaru, Simona Halep, Laura Badea, Angela Similea, Anca Turcasiu, Madalina Manole, Nico, Alessandra Stoicescu, Mihaela Tatu, Cristina Topescu, Dana Razboiu, Tania Budi, Bianca Brad, Monica Tatoiu... "

Ca o incununare a intregii activitati si ca o recunoastere a valorii in ultimii ani Eli Laslean a devenit prima stilista a Primei Doamne, Carmen Iohannis.

Tinutele vestimentare create si realizate la Arad, cu migala, imaginatie, maestrie si dragoste de maini maiastre in arta frumosului au aparut in editoriale si pagini special dedicate coelctiilor ELLIS in reviste pentru femei - Avantaje, Unica, Elle, Femeia, Star, Viva, Tonica, Burda, iar colectiile semnate de Eli Laslean au fost prezentate pe ecranele multor posturi de Televiziune: TVR1, TVR2, Antena 1, B1 TV, Acasa TV, Pro TV, PrimaTV, Tele 7 ABC etc.

"Manechine de succes mi-au prezentat hainele cu gratie si profesionalism: Dana Savuica, Iulia Fratila, Yvonne Stolz, Corina Zugravu, Raluca Arvinte, Maria Andrei, Anca Serea si multe altele care au devenit actrite, vedete de televiziune, organizatoare de evenimente. Am lucrat cu artisti fotografi de top si am realizat sedinte foto memorabile la care tin foarte mult: Marius Baragan, Dragos Cristescu, Alex Galmeanu, Adrian Ostafi, Paul Draja, Ionut Staicu."

Zeci de expozitii in tara si strainatate au facut ca hainele marca ELLIS sa fie cunoscute, apreciate si cumparate. De-a lungul celor 25 de ani de pasiune in moda au fost organizate patru evenimente de anvergura dedicate brandu-ului ELLIS si creatoarei Eli Laslean:
- Trei editii ale Galelor ELLIS - Eleganta si Fair Play (2002, 2003, 2004, Bucuresti)
- Un spectacol caritabil: "O speranta pentru Irina" (2002, Bucuresti).

"A fost un parcurs dificil, dar frumos si fascinant, a fost ca un examen pe care l-am trecut, cred cu cu brio, iar pentru ca toate aceste lucruri minunate s-au intamplat aici, simt nevoia de a sarbatori alaturi de toti cei pe care ii pretuiesc, succesul ELLIS. M-as bucura ca povestea mea sa inspire si sa motiveze pe orice tanar care isi doreste o cariera de succes."

Cu deosebita consideratie,
Eli Laslean


001
002
003
004
005
006
scrollleft
scrollright
closebutton
closebutton
25 de ani de pasiune in moda jvn90
bka19
closebutton
closebutton
pgz22
closebutton
closebutton
nea25
closebutton
closebutton
mde53
closebutton
closebutton
chr56
closebutton
closebutton
tlh59
closebutton
closebutton
Esti aici
25 de ani de pasiune in moda
25 de ani de pasiune in moda. Hotel Athenee Palace Hilton - Spectacol aniversar.
Frumoasele Brasovului
Am fost gazda celui de-al treilea eveniment Miss Brasov. 2 Iunie - Sala Patria.
BookLand Evolution Oradea
Frumusetea cunoasterii, comunicarii si bucuria reusitelor in viata. Alegerea profesiei.
Urmatorul
Frumoasele Brasovului
Am fost gazda celui de-al treilea eveniment Miss Brasov. 2 Iunie - Sala Patria.
Ultimul
Business Days Iasi 2017
Am fost moderator la Business Days Iasi 2017 si speaker in sesiunea plenara Arta echilibrului in viata in era digitala.
Despre mine
Interviuri
Despre mine
Esti aici
Despre mine
Esti aici
Contul meu
Contact